Arvutipõhine menüüde ja kalkulatsiooni koostamine ning kaloraaži arvutamine

30. september 2024 - 31. oktoober 2024

Aeg 16:00 - 16:00

Arvutipõhine menüüde ja kalkulatsioonide koostamine ning kaloraaži arvutamine

Koolitus toimub Väimelas, Võrumaa Kutsehariduskeskuse arvutiklassis 

30.09.-31.10.2024

30.09.- esmaspäev

3.10 - neljapäev

7.10- esmaspäev

14.10- esmaspäev

17.10-neljapäev

21.10.-esmaspäev

28.10- esmaspäev

31.10-neljapäev

 

Sihtrühm: 

Koolitus on mõeldud abikokkadele, kokkadele, turismiettevõtjatele, majandusalajuhatajatele või toitlustusjuhtidele, kes puutuvad oma igapäevatöös kokku menüüde koostamise, toodete omahindade ja müügihindade kujundamisega.

Grupi suurus:12 inimest

Õppe alustamise nõuded: Töökogemus toitlustusvaldkonnas. 

Koolituse lõpuks õppija:

• Oskab kasutada tabelarvutusprogrammi;

• Oskab koostada menüüd lähtuvalt kliendirühmast ja ettevõtte äriideest;

• Oskab kujundada oma- ja müügihinda, arvestades kaonormide ja kuludega töötlemisel;

• Oskab koostada tehnoloogilisi kaarte ning arvutab kaloraaži arvutis

Õppe sisu:

• Menüü olemus, tähtsus ja koostamise põhimõtted, põhitoidukordade menüüd.

• Menüü lähtuvalt kliendi soovidest ja sündmusest, teenuse pakkumise ajast ning kohast.

• Tervisliku toitumise põhimõtted, söögikorrad, eritoitumine – laktoosi- ja gluteenitalumatus, taimetoitlus. 

 • Tabelarvutusprogrammi kasutamine.

• Arvutiga toitudele ja jookidele nõuetekohased tehnoloogia- ja kalkulatsioonikaartide koostamine.

• Arvutis kalkuleerimisel toiduainete asendamine, nt eritoitumisega klientidele.

Liilia Raik- Võrumaa Haridus- ja Tehnoloogiakeskuse kutseõpetaja, kutsega pagar, kutsega kondiiter ja kutsega kokk

Õppekava

Registreerumine:

e- post: merle.vilson@ewers.ee

tel.: 785 0818, 5667 0850

VÕTI RKT koolitus viiakse läbi ESF programmist "Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine". 

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 04.05.2023. Viimati muudetud 20.09.2024.