Koolituse aeg: 19.01– 30.03.2026, E, K kell 16-00-19.10
Kuupäevad:
jaanuar: 19, 21, 26, 28
veebruar: 2, 4, 9, 11, 16,18, 25
märts: 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25, 30
Koolituse koht: Kooli tee 1, Väimela
Maht: 78 akadeemilist tundi
Sihtrühm: Majutuse ja toitlustamise ettevõtete töötajad -teenindusjuhid, teenindajad ja teised teenindusala spetsialistid, kelle inglise keele oskuse tase pole piisav nõuetekohaseks ja korrektseks teenindamiseks ja suhtlemiseks.
Grupi suurus: 12 inimest
Õppe alustamise nõuded: Eelnevalt on inglise keeles omandatud suhtlustase ja grammatika alused.
Õpiväljundid.
Koolituse lõpuks õppija:
- mõistab ja kasutab suulisel ning kirjalikul suhtlemisel erialast inglisekeelset
terminoloogiat, väljendab ja põhjendab oma seisukohti;
- teenindab kliente erinevates toitlustamise teenindussituatsioonides;
- teenindab vastuvõtutöötajana külastajat kogu ettevõttes viibimise ajal, arvestades
tema soove ja vajadusi.
Auditoorne ja praktiline töö: 78 tundi
• Toitlustus- ja majutusettevõtete pakutavad tooted ja teenused;
• Igapäevane suhtlus kliendiga teeninduses, restoranis ja hotellis;
• Arveldamine;
• Telefonisuhtlus;
• E-maili suhtlus;
• Menüü;
• Üldlevinud toitude ja jookide nimetused, sh rahvustoidud;
• Situatsioonide lahendamised teemadel - suhtlemine klienditeekonnal, restoraniteeninduses, toitude ja jookide tutvustus, toidu sobivus erivajadusega kliendile, arveldamine, telefonivestlus, menüü tutvustus ja pakkumine, rahvustoitude tutvustus;
• Grammatika harjutused.
Koolitaja: Kaili Leino, täiskasvanute koolitaja, kutseõpetaja (tase 7).
Täpsem info ja koolitusele registreerimine:
tel 785 0818, 510 3254
e-post: ulle.vilo@ewers.ee
VÕTI RKT koolitus viiakse läbi ESF programmist "Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine".